Arvot ja ekologisuus

suomen luonto inspiraationa kuoseissa

HALOT Design brändiä on rakennettu useampi vuosi, omistajan omakohtainen kokemus melanoomasta sai toimimaan ja etsimään lisää tietoa sekä suojaavia asusteita UV-säteilyä vastaan. Tavoitteena oli luoda skandinaavinen ja laadukas vaatebrändi, jossa käytetään valmistuksessa UV-suojattuja materiaaleja. Inspiraationa luontorakkaalle Miialle ja hänen työryhmälleen toimii Suomen luonto. Toivomme, että tulevaisuudessa saamme jaettua tietoa UV-säteilyn vaaroista ja olla osana parempaa huomista.

 

Suomalainen suunnittelija Tuuli Puisto on suunnitellut tekstiiliemme kuosit Havu blue sekä Hilla Gray inspiraationa Suomen lappi. Vaatteiden suunnittelutyö tehdään Suomessa. Kaikki oman tuotannon vaatteet valmistetaan Euroopassa ja osa Suomessa. Euroopassa yhteistyö ompelimomme sijaitsee Puolassa, jossa olemme vierailleet ja nähneet hyvät työolosuhteet ompelimolla. Myös kankaamme tulevat eurooppalaisilta valmistajilta.

Osa tuotteistamme on valmistettu yhteistyössä muiden yritysten kanssa ja näistä on aina maininta kyseisen tuotteen tuotetekstissä.

 

Vaatteissamme on UPF +50 luokitus. Käytämme vaatteissamme UPF+50 luokituksen omaavia materiaaleja. Tämä luokitus tarkoittaa että vain 2% auringon haitallisista UVA- ja UVB säteistä läpäisee kankaan. Tämä antaa hyvän suojan ihollesi! UPF (Ultraviolet Protection Factor)luokitus on standardin AS/NZS 4399:1996 mukainen.

 

Kannatamme kestävää kehitystä ja tästä syystä omalta osaltamme haluamme olla vaikuttamassa omilla valinnoillamme. Pakkaamme tuotteet kierrätysmuoviin tai pahviin/paperiin.

 

Kaikilla kankaillamme sekä yhteistyökumppaneillamme on Öko-Tex-standardi 100.

 

Tuotteiden rahdit Euroopan sisällä on mietitty tarkkaan, jotta hiilijalanjälkemme pysyisi mahdollisimman pienenä. Emme lähetä paperisia tilausvahvistuksia vaan tilausvahvistukset ja muu viestintä toimii sähköpostitse halot@halotdesign.fi

 

Suomen luonto on yksi innoittajamme, tuotteidemme nimet liittyvät myös luontoon.

Abloom Shortsit= Abloom kuvastaa kukoistavia kukkasia

Celestial Leggings= Celestial kuvastaa luontomme jumalaista kauneutta

Wavy leggings= Wavy kuvastaa aallokkoa

Desolate toppi= Kuvastaa autiota, Lapin erämaata

Evergreen toppi= Evergreen tarkoittaa Ikivihreää

Glacier Hoodie= Glacier tarkoittaa jäätikköä

Meadow Hoodie= Meadow tarkoittaa niittyä