Palautukset ja hyvitykset

Kuinka palautan tilaukseni?

EU:n säännösten mukaisesti kaikkia tuotteitamme koskee 14 vuorokauden palautus- ja vaihtoaika poislukien hygieniatuotteet (kuten alusvaatteet).

Meidän missiona on olla turvallinen ja luotettava ostoskanava asiakkaillemme, joten sen vuoksi myös noudatamme kuluttaja-asiamiehen linjauksia virhevastuun osalta. Lue tästä lisää: https://www.kkv.fi/ratkaisut-ja-julkaisut/julkaisut/kuluttaja-asiamiehen-linjaukset/aihekohtaiset/virhevastuu-ja-takuu-kulutustavaran-kaupassa/

  • 14 päivän palautusoikeus alkaa siitä hetkestä kun olet vastaanottanut tuotteen.
  • Palautettavien tuotteiden tulee olla ehjiä, käyttämättömiä ja myyntikuntoisia.
  • Huomaathan, että tavaran noutamatta jättäminen Postista ei ole sama asia kuin tilauksen peruuttaminen. Tavara tulee ensin noutaa Postista, ja palauttaa sen jälkeen palautusohjeiden mukaisesti.
  • Tilauksen voi myös perua ennen kuin se on ehditty postittaa. Tilauksen voi perua lähettämällä viestin asiakapalveluumme. Tällöin tilaus perutaan, ja rahat palautetaan pikaisesti. Jos tilaus on ehditty postittaa, ei tilauksen peruuttaminen ole mahdollista, mutta tuotteilla on kuitenkin 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottopäivästä lukien. Noutamatta jätetyistä paketeista perimme edestakaiset postikulut asiakkaalta.

 

Lue alla ohjeet tuotteen palauttamisesta (kotimaan palautukset)

 

  • Jos haluat palauttaa tuotteen ota yhteyttä asiakaspalveluun. Lähetämme sinulle palautuslomakkeen, josta löydät Postin palautuskoodin.

 

  • Vie palautuspaketti mihin tahansa Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin ja säilytä saamasi kuitti palautuksesta. 

 

  • Saat meiltä kuittauksen, kun palautuksesi on vastaanotettu.

 

  • Palautamme sinulle rahat, kun palautuksesi on vastaanotettu.

 

Mikäli palautuksestasi on kulunut yli 3 viikkoa etkä vielä ole saanut meiltä sähköpostia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ja lähetäthän meille kuvan/kopion Postista saamastasi palautuskuitista.

 

 

Kun olemme käsitelleet palautuksesi, saat tiedon korvaavasta tuotteesta tai rahanpalautuksesta sähköpostiisi. Jos kyseessä on kaupanpurku ja rahanpalautus, maksetaan palautus 2 viikon kuluessa palautuksesi käsittelystä samalle maksukortille tai tilille jolta maksu meille alunperin on tullut.

 

Jos palautat tuotteita muualta kuin Suomesta, palautuksen kulut maksaa asiakas itse.